hytera logo 250x70

Hytera RD 625

 


 rd625

De RD625 is een digitale repeater, die speciaal is ontworpen voor betrouwbare radio-ondersteuning in gebouwen en tunnels. De RD625 werd conform de open ETSI-standaard Digital Mobile Radio (DMR) ontwikkeld en kan naar keuze digitaal of analoog worden gebruikt.

Highlights:

  • Flexibel IP-netwerk
  • Koppeling van particuliere VoIP-centrales
  • Analoog en digitaal bedrijf en automatische omschakeling
  • Automatische omschakeling AC/DC
  • Eenvoudige montage
  • Compact All-In-One design
  • Repeater-diagnose en besturing (RDAC)
  • Repeater Access Management

Beschrijving

Flexibel IP-netwerk
Hytera’s DMR-Repeaters kunnen met een op IP-gebaseerd communicatienetwerk met meerdere locaties worden verbonden.Met behulp van de roaming-functie staan voor portofoons in dit radionetwerk celoverstijgende spraak- en datadiensten ter beschikking.

Koppeling van particuliere VoIP-centrales
De repeater RD625 maakt een koppeling van bestaande VoIP-telefooninstallaties aan het DMR-radionetwerk mogelijk. Zo kunnen DMR-deelnemers aan een radioconferentie half-duplex-gesprekken met deelnemers uit het telefoonnetwerk voeren. Deelnemers aan gesprek kunnen naar keuze individuele- of groepsoproepen in het radionetwerk doen.

Analoog en digitaal bedrijf en automatische omschakeling
De Repeater RD625 kan zowel in da analoge als digitale modus gebruikt worden en is naadloos compatibel met de momenteel gebruikte analoge systemen. Het toestel kan al naar gelang het type ontvangersignaal zelfstandig tussen de digitale en analoge modus omschakelen en bespaart door het vervallen van de handmatige configuratie van frequenties en kanalen zowel tijd als geld.

Automatische omschakeling AC/DC
De geïntegreerde voedingsadapter van de RD625 kiest automatisch tussen gelijk- en wisselstroom. Zo kan het radiosignaal betrouwbaar aangeboden worden, wanneer de Repeater behalve op de netspanning ook op een onafhankelijke gelijkstroombron (UPS) aangesloten wordt. Wanneer de AC-voeding uitvalt dan schakelt de RD625 automatisch op de tweede voedingsbron over.

Eenvoudige montage
Het doordachte design van de RD625 maakt een eenvoudige wandmontage mogelijk m.b.v. van de optionele wandbeugel. Daardoor kan de Repeater flexibel en eenvoudig in gebouwen geïnstalleerd worden.

Compact All-In-One design
De RD625 combineert in haar compacte behuizing zend- en ontvangstcomponenten, een voeding en duplexer (optioneel).

Repeater-diagnose en besturing (RDAC)
Via een PC-applicatie kan de RD625 worden bewaakt, gecontroleerd en worden bestuurd.
De software ondersteunt de netwerktoegang van meerdere punten uit en stel Administrators in staat het DMR-radionetwerk te bewaken.

Repeater Access Management
Om een grotere veiligheid te waarborgen, beschikt de RD625 over een repeater-toegangscontrole, welke het radionetwerk tegen ongeautoriseerde toegang beveiligt.