hytera logo 250x70

Hytera RD 985 / RD 985S

 


 rd985

De digitale Repeater RD985 vormt het hart voor meercellige conventionele DMR-radionetwerken en werd conform de ETSI-standaard voor DMR ontwikkeld.
Hij biedt een ergonomisch design, betrouwbaarheid en uitstekende digitale functies voor de veeleisende communicatie. RD985 – Uw digitale voordeel tegenover de concurrentie!

Highlights:

  • Dual-modus en automatische omschakeling
  • 100% vermogensefficiëntie
  • Flexibele installatieopties
  • Efficiëntie in het hoge frequentiebereik
  • Veilige communicatie
  • Hoog koelvermogen
  • Bedrijf in repeater- resp. basismodus
  • Hoge betrouwbaarheid

Beschrijving

Dual-modus en automatische omschakeling
De Repeater RD985 kan zowel in da analoge als digitale modus gebruikt worden en is naadloos compatibel met de momenteel gebruikte analoge systemen. Het toestel kan al naar gelang het type ontvangersignaal zelfstandig tussen de digitale en analoge modus omschakelen en bespaart door het vervallen van de handmatige configuratie van frequenties en kanalen zowel tijd als geld.

100% vermogensefficiëntie
De RD985 biedt een constant vermogen (max. 50 Watt) en is daarom geschikt voor de hoge vereisten van alle conventionele digitale radiosystemen.

Flexibele installatieopties
De Repeater RD985 kan met een optionele installatiekit in een 19-inch-apparaatkast ingebouwd worden. Alternatief kunt u deze heel eenvoudig op een plank, een houder of werktafel aanbrengen. Dankzij de in de behuizing voorziene ruimte voor een optionele duplexer blijft het apparaat compact.

Efficiëntie in het hoge frequentiebereik
Dankzij de gebruikte TDMA-technologie kunnen twee maal zoveel gebruikers hetzelfde kanaal gebruiken als bij analoge of digitale FDMA-systemen.
Vanwege de beperkte frequentiebeschkbaarheid betekent het een aanzienlijke ontlasting en reduceert het de uitgifte voor systeemapparaten en frequentielicenties.

Veilige communicatie
De Repeater RD985 beschikt over een uitbreidbare encryptiefunctie, die uw communicatie tegen afluisteren beveiligt.

Hoog koelvermogen
De vermogensversterker kan dankzij warmteafvoer haar warmte zeer ­ doelmatig afleiden. Het geïntegreerde ventilatiesysteem ondersteunt tevens de stabiele en krachtige werking.

Bedrijf in repeater- resp. basismodus
Wanneer de repeater op een analoog kanaal gebruikt wordt, dan kunt u kiezen tussen de Repeater-Modus en de basismodus. In de basismodus kan de repeater als een duplex-zendontvanger gebruikt worden.

Hoge betrouwbaarheid
Omdat deze overeenkomstig militaire normen ontworpen werd, biedt de repeater zeer lang een hoge betrouwbaarheid en uitstekende prestaties. De testresultaten van onafhankelijke laboratoria hebben aangetoond, dat de storingsvrije bedrijfsduur van het apparaat tot max. 100.000 uur bedraagt en daarmee voldoet aan de vereisten voor gebruik in extreme situaties.